Supporteren voor Getafe en Tottenham

DONDERDAG, 29 NOVEMBER 2007, 10:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag vindt de derde speeldag in de UEFA Cup plaats. Anderlecht komt echt niet in actie deze week. Zeker is dat paars-wit vanavond de koppositie in de groep kwijt zal zijn. Zeges van Getafe en Tottenham zouden ideaal zijn.


In dat geval is Hapoel Tel Aviv al zeker uitgeschakeld. Dan moet Anderlecht alleen nog zien Aalborg achter zich te houden. Als Tottenham de Denen zou kloppen, hoeven de Londenaars ook niet te winnen in het Astridpark op zes december om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

De kans dat Hapoel de drie punten zal neenemen uit Spanje lijkt alvast klein. De Israeliërs wonnen nog nooit op Spaanse bodem en verkeren bovendien in zware crisis. Getafe daarentegen kruipt uit zijn dal en haalde de afgelopen wedstrijden een tien op twaalf. Ondermeer Barcelona werd verrassend met 2-0 verslagen.

Ook Tottenham lijkt de trein weer op de rails te krijgen na het ontslag van Martin Jol. Sinds Juande Ramos overnam zijn de Spurs al zes wedstrijden ongeslagen. Afgelopen weekend speelde Tottenham 1-1 gelijk in de derby tegen West Ham. Jermain Defoe mistte in de blessuretijd een strafschop. Defoe zal er door een verkoudheid straks echter niet bij zijn. Ook achteraan zit Ramos met de nodig zorgen. Van het vast verdedigingskwartet is enkel Michael Dawson helemaal fit.

Beide wedstrijden worden afgetrapt om 20u45.



anderlecht-online forum