"Hamme zal negatieve spiraal willen doorbreken"

ZATERDAG, 24 NOVEMBER 2007, 11:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Uit de laatste vijf wedstrijden puurde Hamme slechts één punt, toch waarschuwt Ariël Jacobs voor onderschatting. "Ze zullen uitgaan van het principe dat ze bij ons niets te verliezen hebben, maar wel alles te winnen."


"Een bekermatch is sowieso al helemaal anders dan een competitiewedstrijd", zo vertelde Jacobs aan de vooravond van zijn debuut. "In de Beker telt geen rangschikking of afdeling. We zullen van in het begin scherp moeten zijn, want Hamme zal ongetwijfeld de negatieve spiraal van de afgelopen weken willen doorbreken."

Sommige spelers voelden het ontslag van Vercauteren als een opluchting en hopen onder Jacobs op een nieuwe kans. Deze laatste laat echter doorschemeren dat geen grote veranderingen moeten worden verwacht. "k kan begrijpen dat sommige spelers bepaalde verwachtingen hebben, maar om nu te zeggen dat zes, zeven spelers plots meer gemotiveerd zijn na het ontslag van Vercauteren, dat is een utopie. Het is misschien een cliché, maar we spelen zes wedstrijden in één maand, we zullen iedereen nodig hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.