Selectie bekerwedstrijd

ZATERDAG, 24 NOVEMBER 2007, 11:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft zeventien spelers geselecteerd voor de bekerwedstrijd van vanavond tegen Hamme. Bij de kern geen Akin, Boussoufa, Polak, Von Schlebrügge en Wasilewski. Wel erbij zijn Walter Baseggio en de jonge Bakary Sare.


Serhat Akin is nog steeds niet genezen van de zware sinusitis die hem ook aan de kant hield in de interlands van afgelopen week. Jan Polak ondervindt opnieuw hinder van de trap die hij kreeg in de partij tegen Germinal Beerschot. Hij speelde wel met Tsjechië, maar de pijn speelde achteraf weer op. Mbark Boussoufa werkt nog enkele weken verder aan zijn revalidatie.

Ook Max Von Schlebrügge zal straks niet kunnen spelen. Na een onschuldige beweging liep de Zweed een spierletsel op ter hoogte van de heup. Marcin Wasilewski keerde pas gisteren terug uit Polen en niet donderdag zoals was afgesproken. Om die reden zit hij ook niet in de kern.

Selectie: Baseggio, Biglia, De Man, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Proto, Sare, Théréau, Van Damme en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.