Théréau klaar voor nieuwe start

DONDERDAG, 15 NOVEMBER 2007, 10:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een van de spelers die onder Vercauteren weinig aan spelen toekwamen, was Cyril Théréau. Onder Jacobs hoopt hij nu op een nieuwe kans. "Ik geef eerlijk toe dat Vercauterens ontslag voor mij een opluchting was", aldus de Fransman.


"Ik wil zijn werk niet bekritiseren en zeker niet zijn persoon. Integendeel. Hij was altijd heel duidelijk met mij", zo zegt de spits in Het Nieuwsblad. "Na de persconferentie waarop ik werd voorgesteld, zei hij al meteen dat ik niet het type spits was dat hij wilde. Hij wilde liever iemand anders, zei hij. Ik kwam van een ploeg die Champions League speelde en waar ik titularis was. Die uitspraken van Vercauteren waren dan ook een slag in mijn gezicht."

Het ontslag van Vercauteren betekent dan ook een opluchting voor Théréau, die hoopt onder Jacobs te bewijzen waarom Anderlecht afgelopen zomer 2.5 miljoen voor hem betaalde. "Nu voel ik me bevrijd. Jacobs zei al dat hij iedereen op gelijke voet zal laten beginnen. Dat was precies wat ik wilde horen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.