Wil Vercauteren wel technisch directeur worden?

WOENSDAG, 14 NOVEMBER 2007, 14:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Er was afgesproken dat Frank Vercauteren na zijn trainersperiode bij Anderlecht de post van technisch directeur zou gaan bekleden. "Ik weet echter niet of Frank er nog zit om te springen", zo zegt Van Holsbeeck nu.


Het is dus helemaal niet meer zeker of Vercauteren deze taak zou gaan opnemen. "Als het van mij afhangt, gaat dat nog altijd door", aldus de manager. "Het is alvast de bedoeling daar in de komende weken met Frank over te spreken. Eerst is er deze afkoelingsperiode nodig."

Bovendien twijfelt hij eraan of Vercauteren zelf het nog ziet zitten. "Gaat hij akkoord met de functieomschrijving zoals wij die hem zullen voorleggen? Is hij bereid minder te verdienen? Een technisch directeur verdient veel minder dan een hoofdtrainer. Bovendien had ik de indruk dat hij de smaak van het hoofdtrainerschap te pakken had. We wachten dus nog wat af."

Het kan dus nog een tijdje duren voor er nieuws is, maar het is een publiek geheim dat buiten Herman Van Holsbeeck niemand echt happig is om de pas ontslagen trainer binnen enkele maanden opnieuw als technisch directeur binnen de club op te nemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.