Jacobs: "Dit is geen droom die uitkomt"

DINSDAG, 13 NOVEMBER 2007, 23:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Naast de manager stond ook de nieuwe trainer de pers te woord vandaag. "Ik wilde eerst niet ingaan op het aanbod", zo vertelde Jacobs, "maar de directie drong aan en dus heb ik het aanvaard."


"Wanneer je de kans krijgt om bij Anderlecht te spelen of er trainer te worden, dan is dat normaal een droom die uitkomt. Maar vandaag is dat bij mij niet het geval", aldus de nieuwe T1. "Ik neem de plaats in van iemand die ik hoog inschat en die deel uitmaakt van het huis. Hoewel Frank nog niet lang trainer was, veroverde hij de voorbije twee seizoenen de titel met Anderlecht, en dat terwijl elke verliesmatch of mindere prestatie als een crisis werd bestempeld. Ik ben verrast over hoe snel alles gegaan is."

Het programma dat Jacobs wacht, oogt alleszins zwaar. Voor de winsterstop wachten nog Hamme voor de Beker van België, Standard, STVV, Club Brugge en Bergen in de competitie en Tottenham en Getafe in de Uefa Cup. "quot;Dit programma zal aantonen of de doelen die we voor het seizoen stelden, gerechtvaardigd waren", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "De verantwoordelijkheid ligt nu bij de spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.