Reacties na ontslag Frank Vercauteren

DINSDAG, 13 NOVEMBER 2007, 13:16 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

"Zwartste dag uit mijn carrière", zo beschreef Olivier Deschacht zijn dag gisteren. Vele spelers van paars-wit hadden dit niet verwacht en zijn enorm verrast. Baseggio gaf geen reactie over het ontslag en Legear is Frank dankbaar.


Jonathan Legear: "Vercauteren heeft mij gelanceerd, ik ben hem daarvoor eeuwig dankbaar. Maar de laatste tijd stemde zijn visie niet meer overeen met de clubstijl. We wisten dat hij niet tot het einde van het seizoen zou blijven."

Walter Baseggio: "Ik geef geen reactie op Vercauterens ontslag. Ik speel niet op de man. Ik heb altijd voor mezelf gewerkt en niet voor de trainer. Ik hoop nu wel op meer speelkansen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Olivier Deschacht: "Ik voel me ook schuldig. Zondag speelde ik tegen Germinal Beerschot een van de slechtste matchen uit mijn carrière. En uitgerekend de dag nadien wordt de trainer ontslagen", legt hij uit. "Ik ben enorm ontgoocheld. Vercauteren heeft mij gevormd, hij is altijd mijn coach geweest. Hij heeft me een aantal uitspraken eens kwalijk genomen, maar ik heb nooit achter zijn rug gesproken."

Mbark Boussoufa: "Ik heb hem maandag nog gezien. Met een andere trainer zal het wel beter gaan, zei hij. Die zin begreep ik pas later op de dag natuurlijk. Ik heb een fantastische tijd met hem gehad, een echte prof."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.