Hardwerkende Frutos trekt Anderlecht niet over streep

VRIJDAG, 9 NOVEMBER 2007, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals altijd heeft Frutos zich ook nu weer kapot gewerkt voor het team. Jammer genoeg kon hij niet de beslissende rol opeisen van de vorige weken. "Tegen Tottenham zal het makkelijker gaan", zo verrast de Argentijn.


"We waren ervoor gewaarschuwd dat we altijd geconcentreerd moesten blijven. Eén moment dat het wat minder was, hadden we het zitten. Dat is spijtig. Tot dan klopte immers alles. De tactiek was goed en iedereen deed zijn taken. Ik vind dan ook dat we goed hebben gespeeld", aldus Nicolas Frutos in Het Nieuwsblad.

Zelf kreeg hij enkele kleine kansjes, maar slaagde er niet in het net te vinden. "Het waren allemaal kopballen. Van ver dan nog. Op die manier is het moeilijk om te scoren. We hebben ze af en toe het vuur aan de schenen gelegd, maar eigenlijk niet goed genoeg. Het was dan ook de eerste keer dat ik en Serhat dit seizoen samen aan een wedstrijd begonnen. Dat was toch ook nog wat zoeken."

De volgende wedstrijd is thuis tegen Tottenham. "Dat moet kunnen", klinkt de Argentijn optimistisch. "Tottenham zal naar ons komen om punten te halen. Dat maakt het voor een ploeg als Anderlecht altijd makkelijker. Ze zijn niet zo goed bezig."

Hopen dus op de drie punten, want hij vreest dat het veel moeilijker zal zijn om in Getafe te gaan winnen. "Dat is echt wel een goede ploeg. Ze zijn slecht aan de competitie begonnen, maar de jongste twee wedstrijden hebben ze wel gewonnen. Ik ken de Argentijnen die daar spelen en dat zijn echt goede spelers. De eerste doelman is Roberto Carlos Abbondanzieri, de nummer één van de Argentijnse nationale ploeg. Met de invallersdoelman, Oscar Alfredo Ustari, speelden Biglia en ikzelf nog samen bij Independiente. Ik denk niet dat Getafe ons geschenken zal geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.