Gratis match is reeds voorbij...

DONDERDAG, 8 NOVEMBER 2007, 17:05 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Elk jaar krijgen de abonnees van RSCA een gratis wedstrijd voorgeschoteld. Dit seizoen hebben de fans die echter nog niet gekregen, tenminste dat denken ze... Bij Anderlecht zelf klinkt het gans anders.


Anderlecht is namelijk van mening dat de supporters dit seizoen wél hun gratis match al hebben gekregen. De mini-abonnementen voor de UEFA Cup gaven toegang tot 2 wedstrijden (tegen Hapoel Tel Aviv en Tottenham), terwijl ze slechts de prijs hadden van 1 wedstrijd. Met andere woorden: de gratis wedstrijd is reeds gegeven.

De RSCA-fans reageren uiteraard ontgoocheld, want dit is een gebrek aan communicatie. Niemand wist dat men een abonnement moest kopen op de UEFA Cup om die gratis wedstrijd te krijgen. Bovendien is dit ook niet echt fair, want bij aankoop van een abonnement was een volledig gratis wedstrijd beloofd, zonder verdere aankoopverplichtingen. In dit geval waren de fans dus wél verplicht om een mini-abonnement aan te kopen, anders geen gratis wedstrijd dit seizoen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.