Vanden Stock niet verrast door vertrek Zetterberg

DONDERDAG, 8 NOVEMBER 2007, 10:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad geeft Roger Vanden Stock toe niet meteen verrast te zijn door het afscheid van Pär Zetterberg. "Hij heeft de mogelijkheden daartoe. Pär heeft veel geld verdiend en kan nu in zijn thuisland wat gaan uitblazen."


De voorzitter geeft ook toe dat Zetterbergs rol als scout misschien niet de meest ideale was voor het clubmonument. "Misschien was hij wel wat ontgoocheld in zijn werk. We zagen hem ooit als sportief manager, maar toen hij eraan begon, was ik al wat voorzichtiger. Ik wilde eerst zien hoe het hem zou bevallen. Wel, het was blijkbaar niet meteen wat hij zocht. Pär is een man die een lijn heeft in zijn leven en die volgt hij."

Die lijn leidt hem nu terug naar zijn geboorte grond nabij Falkenberg. "De voorbije zomer zaten ze met z'n allen twee maanden in Zweden en ze zijn misschien weer verliefd geworden op hun land", zo denkt Vanden Stock. "Bovendien is ook de gezondheid van zijn vader niet honderd procent meer. Dat zal ook wel hebben meegespeeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.