Vercauteren: “Wij zijn God de Vader niet”

ZATERDAG, 3 NOVEMBER 2007, 12:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad zat met trainer Frank Vercauteren rond tafel en kwam zo tot een openhartig artikel. Daarin praat de coach onder meer over de moeilijke periode die Anderlecht doormaakt.


Indien paars-wit wint, heeft het nog maar 23 punten behaald op de mogelijke 36. "Normaal is de aanval van Anderlecht één van de productiefste maar dit seizoen is dat niet het geval", stelt Vercauteren vast. "Daar zijn verschillende redenen voor: blessures, schorsingen, extrasportieve redenen, ... . Het blijft aanslepen en we zoeken naar oplossingen. We scouten aanvallers en ik krijg af en toe commentaar te lezen over onze spitsen, onder meer over de Pool Brozek. In januari trekken we een spits aan. Als bepaalde jongens vertrekken, kunnen het er zelfs twee zijn."

Anderlecht moet het tegen Westerlo zonder Frutos stellen, een serieuze verzwakking van de ploeg? “Het is jammer dat Frutos in drie matchen drie keer geel kreeg. Frutos weet dat hij zijn emoties moet leren beheersen en niet constant tegen de scheidsrechter moet praten. We werken er aan."

"We hebben trouwens al bewezen dat we ook kunnen winnen zonder Frutos. Bovendien speelde Nico vorige week op Cercle ook niet zijn beste match. Het vertrouwen is niet afhankelijk van Frutos."

Bron: sportwereld.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.