Crisis bij Hapoel Tel-Aviv zwelt aan

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2007, 00:40 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Hapoel Tel Aviv, de Israëlische tegenstander van Anderlecht in de Uefa Cup, zit in een diepe crisis. De ploeg bengelt onderaan het klassement met slechts 4 punten en 6 doelpunten uit 7 wedstrijden.


Hapoel verloor haar laatste drie wedstrijden zonder zelf een doelpunt te scoren en is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning dit seizoen.

Als klap op de vuurpijl gingen Hapoel-spelers Reuven Oved, Lior Asulin en Yigal Antebi, na de Uefa Cup wedstrijd tegen Anderlecht vorige donderdag, nog gokken in een Belgisch casino.
De spelers zijn door de club alvast disciplinair geschorst voor de topper maandag tegen Maccabi Tel-Aviv. Welke straf de drie nog boven het hoofd hangt, zal Hapoel de komende dagen bekendmaken.

Guy Luzon (coach Hapoel Tel-Aviv): "Ik heb geen vertrouwen meer in deze spelers. Ik had nochtans aan de groep gevraagd om na de match vroeg naar bed te gaan aangezien er maandag een belangrijke wedstrijd op het programma staat. Ze tonen geen respect naar de trainer, de ploeg en naar de club toe."



anderlecht-online forum