Van Holsbeeck: "Schade proberen te beperken"

MAANDAG, 29 OKTOBER 2007, 16:32 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kon dit weekend profiteren van het puntenverlies van Standard, maar verzuimde dit door zelf punten te verliezen tegen Cercle Brugge. De gelijkspelen stapelen zich intussen op.


Manager Herman Van Holsbeeck hoopt dat Anderlecht de schade kan beperken en gaat tijdens de winterstop nog versterkingen aantrekken. "Boussoufa en Hassan waren er niet bij tegen Cercle Brugge, en Frutos is nog niet honderd procent, dat zijn verzachtende omstandigheden," zei Van Holsbeeck in Studio 1.

"Iedereen legt de lat hoog voor Anderlecht. Doch wil ik er even op wijzen dat we de vorige vier seizoenen drie keer kampioen speelden. Anderlecht is ook de enige ploeg die nog Europees voetbal speelt dit seizoen."

De manager is echter ook niet blind voor de gebreken en het povere voetbal dat Anderlecht momenteel brengt. "Gelukkig worden de prijzen pas aan de meet uitgedeeld. We moeten aanklampen, de schade proberen te beperken. Tijdens de winterstop komen er één of twee bepalende spelers bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.