Jacobs: “Frutos op juiste moment terug”

ZATERDAG, 27 OKTOBER 2007, 09:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

“Frutos keerde op het ideale ogenblik terug. Zijn aanwezigheid is zowel op als naast het veld belangrijk. Met zijn twee goals krikte hij het vertrouwen van de hele ploeg op. Vooral zijn eerste treffer was heel belangrijk.”


De hulptrainer van Anderlecht gaat verder: “We wonnen misschien twee jaar lang niet meer in eigen huis, maar ik geloof nooit dat die wetenschap in de hoofdjes mee speelt. We stuitten op een dubbele Israëlische afweergordel en dat maakte het niet eenvoudiger.”

“Iedereen praat wel steeds over Tottenham en Getafe, maar ik ben het volmondig eens met Vercauteren dat de eerste twee partijen de belangrijkste zijn. Met een 6 op 6 zouden we al een heel eind op weg zijn naar de kwalificatie. De kijkers kregen misschien geen boeiend spektakel, maar een resultaat boek je slechts als ook de defensie op punt staat. Ook op Cercle Brugge moeten we in eerste instantie proberen de nul te houden”, aldus Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.