Frutos: "Nog niet naar andere ploegen kijken"

DONDERDAG, 25 OKTOBER 2007, 23:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos is weer helemaal fit en dat zal Hapoel geweten hebben. Met twee treffers was hij de grote man bij Anderlecht. "Dit was wel een belangrijke zege", aldus de Argentijn. Ook Zitka benadrukte nog maar eens zijn belang.


"In Europa heb je nooit gemakkelijke wedstrijden, tegen wie je ook speelt", zo vertelt Frutos achteraf. "Defensief hadden we alles op orde en we hebben toch twee keer kunnen scoren. Naar de andere teams in deze poule moeten we nu nog niet kijken."

Ook Daniel Zitka gaf op Sporza zijn visie over de wedstrijd. "In het begin was het zoeken, we speelden in een veel te traag tempo. Tel Aviv heeft getoond dat het goed kan voetballen, in de duels was het zelfs beter." Het openingsdoelpunt van Nicolas Frutos was dan ook van groot belang vond de doelman. "Maar de goal van Frutos heeft ons wakkergeschud, daarna was het beter. Frutos is onze belangrijkste speler, als hij kan meedoen is dat altijd een voordeel."

Dat hij er weer in slaagde om de nul te houden, stemde de Tsjech ook tevreden, al wil hij niet alle verdienste daarvoor alleen opeisen. "Ik heb niet veel moeten pakken, want ik stond achter een goeie verdediging."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.