Vercauteren: "Eerste twee matchen beslissend"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2007, 20:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen neemt Anderlecht het thuis op tegen Hapoel Tel-Aviv. De club zoekt nog naar zijn beste vorm en staat onderaan in het klassement, maar Vercauteren verwacht een ploeg met twee gezichten.


"Ik zal niet verrast zijn als Tel-Aviv beter voor de dag komt tegen ons dan in hun competitie, aldus Vercauteren. "Het is een ploeg met een goed blok, kracht, lengte, gestalte en een goeie mentaliteit. Als ze op voorsprong komen, dan kunnen ze goed als blok acteren. Eens ze op achtervolgen aangewezen zijn, krijgen ze het meestal iets moeilijker."

"Iedereen weet wat we morgen moeten doen: winnen en goed spelen tegen een tegenstander die hier alleen maar kan verrassen en niets te verliezen heeft", vervolgt Vercauteren. "Waarschijnlijk zullen onze eerste twee matchen, tegen Tel-Aviv en Aalborg beslissend zijn. Als we die twee matchen winnend kunnen afsluiten, dan zijn we er al bijna."

Ondertussen is het ook al weer even geleden dat Anderlecht thuis nog eens de drie punten pakte. Maar dat vindt Vercauteren geen nadeel. "Statistieken zijn er om te veranderen."



anderlecht-online forum