Interview met Legear

DINSDAG, 23 OKTOBER 2007, 22:57 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear gaf een interview weg aan de krant LDH. In het interview hebben ze het onder meer over Lazio Roma en hoe het is gesteld met het Nederlands van Sportingboy Legear. Een samenvatting vind je hier.


Klopt het dat jij anti-Standard bent? "Ik ben helemaal niet anti-Standard. Natuurlijk was ik zondag blij dat Standard punten liet liggen, maar enkel en alleen omdat Anderlecht zo dichterbij kan komen. Als Anderlecht kampioen wordt, dan heb ik liever dat Standard tweede is dan eender welke andere ploeg. Ik heb een paars-wit hart, maar ik blijf een Luikenaar."

Hoe zit het met je Nederlands? "Ik begrijp het een beetje, maar niet wanneer het snel gesproken wordt in de kleedkamer. Vercauteren spreekt altijd Engels en Frans. Mijn Engels is iets beter, maar onvoldoende voor een interview. Met Hassan bijvoorbeeld communiceer ik via gebaren."

Hoe zat het met Lazio Roma? "Ik had bij Lazio een mooi contract kunnen tekenen, maar ik heb geweigerd en ik heb er geen spijt van. Op dit moment heb ik mijn familie nog te hard nodig."

Verdien je genoeg? "Geld is niet het belangrijkste. Ik weet dat ik in de toekomst nog meer kan verdienen, maar ik klaag niet, ik heb een mooi contract bij Anderlecht. Ik heb een huis gekocht van 200.000 euro en ik ben een appartement in Brussel aan het zoeken."

Heb je tatoeages? "Ik heb er een met mijn initialen, mijn geboortedatum, de initialen van mijn vader Jean-Pierre, mijn zus Angelique en mijn moeder Patricia.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.