Van Holsbeeck vs. Mommens

DINSDAG, 9 OKTOBER 2007, 18:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In Studio 1 op de Franstalige zender RFBF gaf manager Herman Van Holsbeeck meer uitleg over het vertrek van Raymond Mommens. “Toen hij bij ons begon heb ik hem gezegd dat hij me moest bellen als hij een probleem had."


“Maar al die tijd liet hij niets van zich horen. Dan moet hij achteraf niet klagen dat hij helemaal voor niets tien uur op de trein zat om vruchteloos een speler te gaan scouten. Toen de transfer met Sterchele afsprong, vroegen we hem wie we moesten nemen: Sterchele of Théréau. Beiden kostten 2,5 miljoen euro. Hij kon ons het antwoord niet geven. Mommens had niet het karakter om voor Anderlecht te werken”, aldus Van Holsbeek in Studio 1.

Raymond Mommens zelf gaat op Sporza in de tegenaanvalen weerlegt de kritiek van Van Holsbeeck: "Niemand wil de beslissing opeisen over Théréau. Ik zei: als ze beiden 100 procent zijn, dan moet je Théréau nemen. Je moet juist wél karakter hebben om Anderlecht al na twee maanden te verlaten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.