Blessurenieuws

MAANDAG, 8 OKTOBER 2007, 20:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De dag na een wedstrijd zijn er traditioneel enkele spelers die sukkelen met kleine kwaaltjes. Deze week zijn dat Lucas Biglia, Serhat Akin en Mbark Boussoufa. Ook Max Von Schlebrügge en Walter Baseggio staan nog op non-actief.


Van de enkel van Lucas Biglia werd vandaag een echografie genomen en daaruit bleek dat er vocht in zit. De Argentijn moet enkele dagen rust nemen en kan waarschijnlijk donderdag weer aanpikken bij de groep. Max Von Schlebrügge traint intussen nog steeds individueel. Hoewel op een echografie niets meer te zien is, ondervindt hij nog steeds last aan de adductoren. Ook Walter Baseggio trainde vanmorgen individueel. Hij is echter nog steeds niet genezen en keerde na de middag weer huiswaarts.

Serhat Akin (kuitbeen) en Mbark Boussoufa (blessure mediale band knie) kregen een uitnodiging om voor hun nationale ploeg aan te treden. Blessures houden beide spelers echter van het voetbalveld. Anderlecht meldde dit reeds aan de betreffende voetbalbonden, maar de kans bestaat dat de spelers zich toch moeten melden bij hun bondsdokters.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.