Supporters niet te spreken over gedrag Hassan

MAANDAG, 1 OKTOBER 2007, 13:04 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag na de wedstrijd had Hassan geen zin meer om de supporters te groeten. "Hassan gedroeg zich schandalig, maar hij is niet de enige die meer respect zou mogen tonen", zegt de vicevoorzitter van de supportersfederatie.


"Als ik zie wat Hassan zaterdag deed, heb ik daar maar twee woorden voor: schandalig en belachelijk", spreekt Rony De Vos voor de fans in Het Laatste Nieuws. "Hassan wou ons eerst niet groeten, terwijl hij zogezegd voor de fans bij Anderlecht gebleven is. Wat een show is dat. Nadien doorbreekt hij ook nog eens de persstop. Voor mij is het duidelijk: de spelersgroep zit niet op één lijn."

"Zitka is altijd sympathiek. Net als Deschacht. Spijtig voor de andere spelers, maar ik begrijp hun gedrag niet. Wij staan nochtans steeds klaar om hen te steunen."

"Wij staan nog achter Frank Vercauteren, wij distantiëren ons volledig van de petitie tegen hem. Met José Mourinho zouden we dezelfde problemen hebben. De neuzen moeten nu in dezelfde richting. Wij geloven dat het kan tegen Rapid Wenen, anders zouden we niet met 3.000 man naar ginder trekken", besluit Rony De Vos.



anderlecht-online forum