"We zijn lang te braaf geweest voor paars-wit"

ZONDAG, 30 SEPTEMBER 2007, 17:33 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Dat zijn de woorden van tv-analist Wim Deconinck in een gesprek met Sporza. "Er mocht sneller aan de alarmbel worden getrokken. De waarnemers zijn lang te weinig kritisch geweest, hoewel Anderlecht dat natuurlijk anders ziet".


Wim Deconinck ging voort op zijn elan en zei dat het niveau van Anderlecht bedroevend was."Het niveau van Anderlecht is bedroevend.Er is te weinig mentaliteit in de ploeg, zo bleek ook opnieuw tegen Charleroi. Na de 0-1, die onverdiend was, zag je geen veerkracht bij Anderlecht. Niemand stond op. Er was geen leider. Hassan zou het kunnen, maar die verzandde, met de beste bedoelingen, in egoïsme."

"Het ging er chaotisch aan toe, zonder overleg en zonder veel overtuiging. Zo kon Charleroi vrij makkelijk de nul houden. Alleen in de eerste helft heeft Anderlecht nog vrij redelijk gevoetbald.Elk team gaat kapot aan het gebrek aan een scorende spits. Geen Tchité, geen Frutos, Boussoufa die helemaal wegvalt: dit zijn problemen", zegt De Coninck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.