Polak : "Ik ben fit voor de match"

MAANDAG, 17 SEPTEMBER 2007, 20:23 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Polak die op de bank werd gehouden in de match tegen SV Zulte Waregem zegt dat hij zeker fit is wanneer RSCA tegen Rapid Wien moet spelen. Eigenlijk was hij volgens hemzelf al fit voor de match tegen Zulte Waregem.



"Ik was klaar om te spelen", aldus Polak. "Woensdag raakte ik in de interland met Tsjechië wel geblesseerd aan de kuit door een tackle van een tegenstander met twee voeten vooruit (Polak speelde de hele partij en won met 1-0 van Ierland). Maar de lichte training donderdag heb ik verteerd. Vrijdag had ik wel last. Toch was het een tactische keuze van de trainer om me op de bank te laten. Ach, ik heb er begrip voor. We spelen thuis en de trainer wilde meer aanvallende spelers aan de aftrap brengen. Hoe ik mij voelde op de bank? Sorry, maar daar zeg ik liever niets over. Voor de Europese match donderdag zal ik helemaal fit zijn. Ik hoop dat ik kan spelen, want ik kan deze ploeg iets bijbrengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.