Mark De Man: "Ik moet in topvorm zijn"

DINSDAG, 11 SEPTEMBER 2007, 20:37 - Zoldie
Anderlecht-Online No Image Found

Mark De Man werd niet opgeroepen voor de Rode Duivels en zit op de bank bij Anderlecht. Toch blijft hij optimistisch. "Ik geef toe dat ik ontgoocheld ben dat ik geen deel uitmaak van de selectie van René Vandereycken. "


"Ik heb de smaak te pakken gekregen," zegt hij in LDH. "Maar ik besef dat op de plaats waar ik kan spelen hij beschikt over spelers die in vorm zijn en die spelen bij hun club. Om de concurrentie te kunnen aangaan met Kompany, Van Buyten, Simons of Fellaini moet ik in topvorm zijn."

De Man beseft dat dit nu niet het geval is. "Ik heb mijn slechte match in Dender zwaar betaald. Mentaal heb ik een tik gekregen. De trainer heeft me op de bank gezet en ook gezegd waarom, wat ik zeer waardeer. Hij heeft me duidelijk gezegd wat hij van me verwacht, wat ik meer moest doen. Pareja en Juhasz zijn intussen vaste waarden geworden, maar ik zet me dubbel in om opnieuw in de ploeg te geraken", aldus een strijdvaardige Mark De Man.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.