Marcin Kuzba moet Vercauteren proberen te overtuigen

DONDERDAG, 6 SEPTEMBER 2007, 12:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Is Marcin Kuzba de witte merel die Anderlecht doelpunten zal bezorgen? De Poolse tester trainde gisteren voor het eerst mee en moet de technische staf proberen te overtuigen van z'n kwaliteiten en z'n fysieke paraatheid.


Door een knieblessure miste de spits bijna het volledige vorige seizoen. Volgens insiders is Kuzba een technisch vaardige spits die gemakkelijk de weg naar doel vindt. Al zijn de statistieken van de laatste seizoenen niet spectaculair. De laatste vier jaar speelde hij nog geen 40 matchen waarin hij amper 10 keer kon scoren. Zijn beste jaren kende hij in 2000-2001 bij Lausanne (20 goals) en 2002-2003 bij Wisla Krakow (21 goals).

De zesvoudige international lijkt in alle geval een clubhopper te zijn. Kuzba speelde al in Polen (Gornik Zabrze en Wisla Krakow), Frankrijk (Auxerre en Saint-Etienne), Zwitserland (Lausanne) en Griekenland (Olympiakos).





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.