Interlandverplichtingen voor de spelers

MAANDAG, 3 SEPTEMBER 2007, 15:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Frank Vercauteren mist de komende twee weken heel wat spelers door interlandverplichtingen. Boussoufa, Goor, Mpenza, Hassan, Juhasz, Polak en Wasilewski werden alle zeven opgeroepen.


Een overzicht:

Mbark Boussoufa speelt met Marokko een vriendschapelijk wedstrijd tegen Ghana op 8 september. Ahmed Hassan speelt dan weer een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup. Egypte speelt op 9 september tegen Burundi.

Bart Goor en Mbo Mpenza werden opgeroepen voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Kazachstan op woensdag 12 september. Op vrijdag 7 september spelen de Rode Duivels nog een benefietwedstrijd tegen Club Brugge. De opbrengst van die match gaat integraal naar de slachtoffers van de watersnood in West-Vlaanderen.

Roland Juhasz speelt met Hongarije twee EK-kwalificatiewedstrijden. Op 8 september tegen Bosnië-Herzegovina en op 12 september tegen Turkije.

Hetzelfde programma voor Jan Polak maar dan met andere tegenstanders. Tsjechië speelt op 8 september tegen San Marino en op 12 september tegen Ierland.

Het Polen van Marcin Wasilewski moet op 8 september aan de bak tegen Portugal en op 12 september staat een wedstrijd tegen Finland op het programma.

Jonathan Legear speelt met de Belgische beloften twee kwalificatiewedstrijden voor Euro 2009. Op 7 september tegen Oostenrijk en op 11 september tegen Ijsland. Ook Roland Lamah maakt deel uit van de selectie.

Vadis, Gillis en Bruzzese werden opgeroepen voor de Belgische U19. De U19 spelen twee vriendschappelijke matchen in Donetsk tegen Oekraïne.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.