Broos: "Vertrek Mornar is aderlating"

WOENSDAG, 28 JANUARI 2004, 20:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Mornar is niet vertrokken omdat er een probleem zou zijn tussen hem en mij. Tussen ons was alles uitgepraat", zegt Anderlecht-coach Hugo Broos.

"Voor Moka was het belangrijk dat hij, bijna op het einde van zijn carrière, nog een schitterende financiële zaak kon doen", zei Broos. "Anderlecht kon hem gewoon niet beter bieden."
"Zijn vertrek is een aderlating. Als de kloof met Standard maar twee punten had geweest, zouden we toch moeite gedaan hebben om hem te houden. Maar hij wilde weg en of dat dan een goede zaak zou geweest zijn? Ik ben blij voor hem."
Bij Anderlecht vertrekt Mornar, bij Club Brugge vertrekt wellicht Mendoza, beiden topschutter van hun club.
"Er is toch een verschil tussen beide spelers", zegt Broos. "Het lijkt me dat Club Mendoza liever kwijt is en dat was bij ons zeker niet het geval. Mornars vertrek zal zeker een leemte nalaten."
"Gelukkig komt over 3 of 4 weken Jestrovic terug. Hij zei voor nieuwjaar al dat hij bijna klaar was, dus reken ik vanaf eind februari ook op hem. Hij zal geen excuses mogen hebben. Maar ik ken hem en ik weet dat hij er alles aan wil doen om snel weer de oude te zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.