Verschueren krijgt Lifetime Achievement Award

ZATERDAG, 10 JANUARI 2004, 18:50 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Verschueren, tot voor kort manager van Anderlecht, zal zondag tijdens de verkiezing van de Sportpersoonlijkheid 2003 de Lifetime Achievement Award ontvangen, omwille van zijn schitterende carrière bij Anderlecht.

Verschueren zelf, ondertussen al 72, reageert verheugd: "Dit is een zeer mooie trofee. Het is een vorm van respect voor iemand die het niet gemakkelijk heeft gehad in het leven. Maar zonder pretentie: ik heb toch iets helpen verwezenlijken."

Zijn mooiste professionele moment is naar eigen zeggen de 25e landstitel van Anderlecht in 2000 en de ontvangst daarna op het koninklijk paleis.
Het dieptepunt in zijn carrière was dan weer het ongeval waarbij zijn vrouw bijna het leven liet. Verschueren was ook de eerste manager in België die voor loges zorgde, wat later een succes bleek.

Michel Verschueren trad op 31 december af als manager van Anderlecht. Toch is hij nogal altijd ambitieus. Zo wil hij of voorzitter van de Profliga worden, of burgemeester van Grimbergen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.