Van Holsbeeck wil ploeg bij mekaar houden

ZATERDAG, 21 APRIL 2007, 10:01 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Van Holsbeeck zou graag voor volgend seizoen de volledige ploeg bij mekaar houden. Niet alleen dat, de manager wil ook nog enkele versterkingen binnenhalen. Hierbij valt dan vooral de naam van Sterchele.


"Het is de betrachting van de club om iedereen te behouden, er is geen enkele financiële noodzaak om te verkopen. Integendeel, ook zonder verkoop is er geld beschikbaar om transfers te doen. Er moet een jonge rechtsback bijkomen want door het vertrek van Vanden Borre is er geen alternatief meer voor Wasilewski. We willen ook een moderne nummer 6, een middenvelder die van box naar box gaat. Die hebben we niet en is heel moeilijk te vinden", weet Van Holsbeeck.

Op de vraag of Anderlecht geïnteresseerd is in Geraerts en Sterchele antwoordt hij het volgende. "We hebben interesse in Sterchele maar alleen als er een spits vertrekt en niet tegen elke prijs. Intern is er geen unanimiteit over Geraerts. Als we hem echt hadden gewild, zouden we nu al veel verder gestaan hebben", aldus Van Holsbeeck in Gazet Van Antwerpen.



anderlecht-online forum