Anderlecht zet Hassan onder druk om te blijven

DONDERDAG, 12 APRIL 2007, 16:51 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Aan de Egyptische pers wist Hassan te vertellen dat Anderlecht hem onder zware druk zet om toch te blijven en zijn contract bij paars-wit uit te doen en terug te komen op zijn beslissing om naar Egypte terug te keren.


De speler voert op dit moment gesprekken met de Egyptische ploegen Ahli en Zamalekmaar heeft nog geen overeenkomst bereikt.

Hassan: “Ik ontmoette de president van de club en het was de eerste keer dat hij naar de eisen van een speler vroeg om toch te willen blijven. Hij was zeer royaal en wil al mijn eisen inwilligen opdat ik toch zou blijven.”

Hassan liet de deur open voor Anderlecht en vertelde aan Vanden Stock dat hij er nog wat langer over zal nadenken vooraleer zijn definitieve beslissing bekend te maken.

“Ik vertelde Vanden Stock dat ik zeer verheugd was om bij Anderlecht te kunnen spelen en dat ik me nu wil concentreren op de Beker en de titel. Ook kon ik hem kwijt dat ik wellicht aangemoedigd zal zijn om te blijven indien we beide titels winnen. Maar als hij nu direct een antwoord wenst zal ik moeten zeggen dat ik de club verlaat.”

“Het is niet eenvoudig om ons op beide titels te concentreren in dit stadium van het seizoen. We hebben een belangrijke match tegen Cercle nu vrijdag en daarna een bekerwedstrijd tegen Standard op dinsdag. Dit zet veel druk op de spelers, mentaal als lichamelijk maar ik ben zeker dat we het aankunnen.”



anderlecht-online forum