Meer reacties na Anderlecht - Standard

ZATERDAG, 7 APRIL 2007, 00:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa zag een goede wedstrijd van Anderlecht. "We hebben gedomineerd en goeie kansen gehad. In de tweede helft hadden we het helemaal kunnen afmaken. Ik vond ons goed spelen, het ging snel over de grond."


Mémé Tchité scoorde tegen zijn ex-ploeg en was de matchwinnaar. "Het doet altijd deugd als je tegen een ex-club kan scoren", vertelt Tchite. "Al is het feit dat ik dat doelpunt scoorde, niet zo belangrijk. Het belangrijkste was dat we vandaag de drie punten konden pakken. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Ik heb zeker geen speciale dingen gedaan naar aanloop van deze wedstrijd. Nee,ik heb die gewoon zoals elke andere wedstrijd voorbereid. Heel de ploeg heeft uitstekend gespeeld."

Juhasz: "De verdediging is wellicht aan het groeien. We spelen achterin al een tijdje met dezelfde vier en je raakt toch op elkaar ingespeeld. Iedere match worden we beter en dat moet ook in de strijd om de titel. We moeten ons niveau hoog proberen te houden tot het einde van competitie."

Frutos: "We moeten inderdaad kijken wat Genk doet, maar ik hou er eigenlijk niet van om over andere ploegen te praten. We moeten ons vooral focussen op onze eigen wedstrijden en die moeten we tot het einde van de competitie proberen te winnen. De titel is ons doel en dat moeten we steeds voor ogen houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.