Reacties na Lierse SK

ZONDAG, 1 APRIL 2007, 13:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht maakte zijn tweede goal voor Anderlecht in 153 wedstrijden. Mbark Boussoufa scoorde ook nog eens, Mémé Tchité dikte zijn assisten totaal aan en Nicolas Frutos bewees weer eens zijn waarde met twee vroege goals.


Deschacht: "Ik was blij als een kind", lachte hij. "De voorbije weken lukte het net niet om te scoren, daarom ben ik dubbel zo gelukkig dat het nu wel lukte. Ik draag deze goal op aan Gunther, een jongen die door een ongeval verlamd is tot aan het hoofd, en mij steeds gesteund heeft. Ik heb hem nog gesmst dat ik voor hem zou proberen te scoren."

Tchité: "Ik ben blij dat het goed liep", aldus Tchité, die ondanks zijn goede prestatie niet scoorde. "Dat is niet belangrijk", aldus de genaturaliseerde Belg. "Sommige dagen lukt het en sommige dagen niet. Het klikte direct weer met de hele ploeg. Ik ben wel even weggeweest, maar ik ken de jongens nog hé."

Voor de jonge Sven Kums was het een speciale wedstrijd tegen zijn moederclub. "Van Frank Vercauteren kreeg ik na afloop een schouderklopje. Ik moest zo verder doen", zei hij. "Ik waarschuwde mijn maats van Lierse nog zo voor Frutos en Tchité. Het mocht niet baten. Binnen het kwartier stond het al domweg 0-2. Tweemaal kregen Frutos en Tchité te veel vrijheid", aldus Kums.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.