Van Holsbeeck nieuwe manager

DONDERDAG, 1 JANUARI 2004, 02:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het nieuwe jaar brengt ook een grote verandering met zich mee bij Anderlecht. Vanaf vandaag is immers Michael Verschueren niet meer de Manager van RSC Anderlecht maar heeft Herman Van Holsbeeck de fakkel overgenomen.

"Maar ik stop niet, ik ga gewoon door." Michel Verschueren is vanaf donderdag officieel geen manager van Anderlecht meer, maar wil niet van uitbollen weten.
"Dit is voor mij geen bijzondere dag. Natuurlijk kreeg ik eerbetuigingen van onder anderen Club-voorzitter Michel D'Hooghe en enkele ministers, maar ik was hier vanochtend als eerste en blijf vanavond wellicht als laatste."
"Je kunt dit niet vergelijken met iemand die een bedrijf verlaat. Ik ga een andere functie vervullen", zei hij. Verschueren zetelt vanaf 1 januari in de raad van bestuur van de Anderlecht. "Maar ik zal vrijdag wellicht ook weer als eerste op de club aankomen."
"Herman Van Holsbeeck moet zich volledig kunnen uitleven. Daarom verhuis ik naar een ander bureau. Ik wil niet de schoonmoeder gaan uithangen en over zijn schouder meekijken."




anderlecht-online forum