Baseggio is blij om terug te zijn

DINSDAG, 30 JANUARI 2007, 14:22 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Na een jaar Italië is hij dan toch terug gekeerd, Walter Baseggio. “Het is een speciaal gevoel en mijn terugkeer naar het Astridpark was dan ook zeer belangrijk voor mij. Het verleden wil ik laten rusten”, aldus Baseggio.


“In het verleden heb ik fouten gemaakt. Ik rekende teveel op mijn talent waarover iedereen het steeds had. Ik wil nu werken in functie van de ploeg. En ik ben teruggekomen om enkel het beste van mezelf te geven”, zegt een gemotiveerde Walt.

Over zijn periode is Italië is Baseggio duidelijk: “Ik heb veel geleerd in Italië in het jaar dat ik er gespeeld heb. De Serie A is zeker niet te onderschatten.” Hij dankt ook nog eens de supporters: “Ze zijn me steeds blijven steunen en daar ben ik ze dankbaar voor. Ik moet me nu bewijzen en iets terug doen voor de supporters.”

Deze namiddag zal Walter voor het eerste meetrainen met de ploeg. De wedstrijd tegen Westerlo komt nog iets te vroeg, maar zeker is wel dat hij inzetbaar zal zijn tegen de rivalen uit Brugge binnen twee weken.



anderlecht-online forum