Vertrekt Hassan terug naar Egypte?

MAANDAG, 29 JANUARI 2007, 22:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In de Egyptische pers staat te lezen dat Ahmed Hassan op het eind van het seizoen Anderlecht verlaat. Hij zou zelf met het nieuws naar buiten gekomen zijn. Een mogelijke club heeft hij echter niet vermeld.


Hassan: "Het is tijd om terug naar huis te keren", vertelt de 32e jarige Hassan. "Na bijna 10 jaar in Europa is het denk ik tijd om terug te keren en mijn ervaringen over te dragen aan de jonge spelers." Hij zou België wegens persoonlijke reden willen verlaten. "Ondanks de goede relatie met de spelers, de fans, en de coach staat mijn besluit vast. Ik moet meer tijd met mijn vrouw en kinderen spenderen en meer om mijn familie geven. Ik speel niet zo goed als verwacht en dat komt doordat ik altijd aan een terugkeer denk. Ik ben geen machine die altijd op hetzelfde niveau speelt, hoe goed of slecht mijn mood is. Feit is dat ik zeker ben dat ik mijn top terug vind als ik terug op eigen bodem kan spelen."

Hij wordt al gelinkt aan clubs als Ahli en Zamalek maar hij blijft er bij dat hij nog geen zekerheid heeft over naar welke club hij zou gaan. "Ik heb al aanbiedingen op zak van Egyptische clubs maar ik hou er niet van om tijdens een winterstop van club te wisselen. Ik zal alle aanbiedingen evalueren en er de beste voor mij uit pikken. Met de beste bedoel ik niet die met het meeste geld maar vooral de plaats waar ik me het meest comfortabel voel."

Een officiële bevestiging is er vooralsnog niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.