Nieuwe look voor RSCA TV

DINSDAG, 23 JANUARI 2007, 18:11 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

RSCA TV, de eigen zender van RSC Anderlecht die u via de catalogus "Video On Demand" in de categorie sport kan bekijken op Belgacom TV is in een nieuw kleedje gestopt. Gisterenavond werd de 18de aflevering van RSCA TV uitgezonden.


In die 18de aflevering blikt Roger Vanden Stock terug op 2006, de 28ste landstitel en het afscheid van Pär Zetterberg. Verder kijkt de voorzitter ook vooruit naar 2007 en heeft hij het over de ambities van dit jaar.

Verder blikken aanvoerder Bart Goor en trainer Franky Vercauteren terug op de stage in La Manga en het afscheid van Yves Vanderhaeghe. En RSCA TV was ook aanwezig op de uitreiking van de 53ste Gouden Schoen. Ook hiervan krijgt u een uitgebreid verslag in de 18de aflevering. Met Boussoufa als gouden schoen, Tchité als maker van het moeiste doelpunt, Zitka als beste doelman en Biglia als beste jongere was Anderlecht grote winnaar bij de uitreiking van de gouden schoen.

En om af te sluiten blikt RSCA TV ook terug op de thuiswedstrijd tegen STVV van afgelopen weekend, die RSCA won met 2-0. Door die zege nadert paars-wit opnieuw tot op 1 punt van leider Genk. Er wordt ook al even vooruitgeblikt naar de wedstrijd van komende zondag, dan gaat RSCA naar Het Kiel voor de wedstrijd tegen GBA. De Antwerpenaars willen revanche nemen voor de (in hun ogen onterechte) 1-0 nederlaag uit de heenronde.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.