Von Schlebrügge: vraagprijs nog te hoog

WOENSDAG, 17 JANUARI 2007, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Van Holsbeeck vertoeft momenteel in Zweden waar hij de transfer van Max Von Schlebrügge probeert af te ronden. Er ligt een contract van 3.5 jaar klaar voor de verdediger, maar zijn club wil hem niet zomaar laten gaan.


Hammarby en Van Holsbeeck zijn gisterenavond uit elkaar gegaan zonder akkoord. "De prijs die Hammarby vraagt en de prijs die wij voor Von Schlebrügge willen geven, ligt nog te ver uit elkaar." Vandaag wordt verder onderhandeld, maar tegen de avond komt de Anderlecht-manager sowieso terug naar België om het gala van de Gouden Schoen bij te wonen. Hopelijk dan met een akkoord op zak.

De 29-jarige Von Schlebrügge gaat door als een van de sterkste verdedigers uit de Zweedse competitie. Omwille van zijn sterk kopspel wordt hij door zijn trainer ook vaak mee de aanval in gestuurd. In Zweden wordt hij verder geroemd om zijn vechtersmentaliteit en leiderscapaciteiten. De international greep vorig jaar net naast een wk-selectie, maar vertoeft momenteel met de Zweedse nationale ploeg in in het Zuid-Amerikaanse Equador.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.