Wasilewski tekent voor 3,5 jaar bij Anderlecht

DINSDAG, 16 JANUARI 2007, 18:42 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de transfer van Marcin Wasilewski vandaag afgerond. De Poolse rechtsachter tekende bij paars-wit een contract voor 3,5 jaar. De 26-jarige international komt over van Lech Poznan.


Wasilewski was met Anderlecht met goed gevolg op stage geweest naar het Spaanse La Manga. De voorbije dagen legde hij medische tests af, waarna hij zijn handtekening zette onder een overeenkomst tot juni 2010.

Totnogtoe speelde Wasilewski 12 keer voor de Poolse nationale ploeg (waaronder de wedstrijd van vorig jaar tegen de Rode Duivels die Polen met 0-1 won). "Ik wil absoluut slagen bij Anderlecht", liet de Pool eerder al weten. Het is nu aan mij om niet teleur te stellen."

Komende zaterdag mag Wasilewski nog niet meespelen tegen Sint-Truiden. De nieuwkomer is pas speelgerechtigd vanaf de uitwedstrijd tegen GBA. De Pool zal hoogstwaarschijnlijk met het rugnummer 4 spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.