Reacties na zege tegen Dender

ZONDAG, 14 JANUARI 2007, 01:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de ruime 5-2 zege tegen FC Dender was iedereen bij Anderlecht tevreden met de uitslag en men had ook veel respect voor de tegenstander. "Chapeau voor Dender dat ze hier in het Astridpark zo durven komen spelen", zei Boussoufa.


Trainer Frank Vercauteren kon ook genoegen nemen met de geleverde prestatie: "We zetten 2007 alvast goed in, want het is al vijf jaar geleden dat Anderlecht haar eerste match na de winterstop kon winnen. Dender liet ons voetballen en daardoor creëerden we vanavond ook meerdere kansen." Vercauteren had na de match ook nog een pluim in petto voor Ahmed Hassan. "Hij reageerde als een prof op zijn invallerstatuut en ik heb hem daarvoor ook gefeliciteerd. Iedereen zou op die manier moeten reageren."

Al kende Anderlecht toch ook wat geluk toen een doelpunt van Dender al dan niet terecht werd afgekeurd. "Ging het doelpunt door, dan kwam Dender terug op gelijke hoogte met ons", weet Bart Goor. "Dan wordt het misschien moeilijk. Maar het doelpunt wordt afgekeurd en wij slagen er in om de 3-1 te scoren. Dan is de match eigenlijk gespeeld. Wat we vandaag brachten, was misschien niet echt top, maar we voetbalden wel efficiënt en we wonnen en dat is nog altijd het belangrijkste", besloot de kapitein.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.