Verhuist Kompany naar Fiorentina?

ZATERDAG, 6 JANUARI 2007, 13:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Italiaanse club Fiorentina is op zoek naar versterking en is daarbij uitgekomen op ex-Anderlechtspeler Vincent Kompany, die nu onder contract ligt bij Hamburg waar hij echter meer in de ziekenboeg gelegen heeft dan gespeeld.


Er zou mogelijk een ruil komen: Hamburg zou Valeri Bojinov, die nu uitgeleend wordt aan Juventus, graag binnenhalen en Kompany zou dan naar Fiorentina verhuizen.

Bij de transfer van Kompany van Anderlecht naar Hamburg werd er in het contract opgenomen dat paars-wit, bij een transfer van de speler, een percentage van de transfersom zou krijgen. Hoeveel dit bedrag is, is niet geweten. In het contract zou echter staan dat Anderlecht, bij een transfer, enkel een vergoeding zou ontvangen indien de speler met winst doorverkocht geraakt. In het achterhoofd houdend dat Kompany lange tijd geblesseerd was, en nog steeds is, en er over een ruil gesproken wordt, zal Anderlecht wellicht amper of geen extra geld zien.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.