Vanderhaeghe gaat toch naar Roeselare

VRIJDAG, 5 JANUARI 2007, 19:12 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks het betere bod van Moeskroen, kiest Vanderhaeghe toch voor Roeselare. Daarmee keert de middenvelder terug naar zijn geboortestreek en naar de club waarbij het eigenlijk allemaal voor hem begon.


Vanderhaeghe tekende voor anderhalf seizoen en kan daarna een functie bekleden in het bestuur. De middenvelder speelde dan meer 6 jaar bij Anderlecht.

"Roeselare is voor Vanderhaeghe de keuze van zijn hart", weet de manager van Roeselare Luc Devroe. "Maar voor Yves is dit thuiskomen na vele omzwervingen. Het feit dat hij hier zekerheid heeft, speelt ook mee. Na zijn carrière wacht hem bij ons een andere functie. Yves zou hier trainer kunnen worden, want hij heeft een diploma. Maar misschien voetbalt hij wel tot zijn 39e? Dat zou best kunnen."

Ook voor deze site was Yves Vanderhaeghe belangrijk. Een aantal jaren geleden deed hij namelijk een chatsessie met de fans op onze chatbox. U kan de conversatie nog steeds nalezen (zie "Meeting Point" > "Chatsessies")



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.