Met 30 spelers op winterstage

WOENSDAG, 3 JANUARI 2007, 20:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een korte vakantie vertrokken vanmiddag dertig spelers op winterstage naar het Spaanse La Manga. De komende zeven dagen zal de nadruk liggen op trainen en teambuilding. Tussendoor is er nog een oefenmatch tegen Kaiserslauten.


Bij de dertig spelers die het vliegtuig namen ook vijf jongeren. Bakary Bouba Sare (16), Cor Gillis (17), Gérard Lifondja (17), Sven Kums (18) en Olapado Olufemi (18) krijgen de kans om trainer Vercauteren te tonen wat ze kunnen. Verder zal ook de Poolse international Marcin Wasilewski meereizen, de kans is groot dat de rechtsachter na afloop een contract mag ondertekenen.

De Argentijnen Frutos, Biglia en Pareja vlogen rechtstreeks vanuit hun thuisland naar Zuid-Spanje en ook de Braziliaanse nieuwkomer Felipe kwam rechtstreeks vanuit Zuid-Amerika. Hassan, die deelnam aan de bedevaart in Mekka, reisde van daaruit direct door. Zoals bekend blijven Siani, Serhat en Vanderhaeghe thuis. De drie kijken uit naar een andere club en coach Vercauteren wil niet dat spelers tijdens de stage voordurend zitten te bellen.

De dertig spelers op stage zijn: Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Felipe, Frutos, Gillis, Goor, Hassan, Juhasz, Kums, Lamah, Legear, Leiva, Lifondja, Mbokani, Mpenza, Odjidja Ofoe, Olufemi, Pareja, Proto, Sare, Schollen, Tchite, Tiote, Van Damme, Van Steenberghe, Vanden Borre, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.