Vanderhaeghe: "Ik heb even moeten slikken"

ZATERDAG, 23 DECEMBER 2006, 09:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het mooie leventje van Vanderhaeghe bij Anderlecht zit er op. Trainer Frank Vercauteren heeft hem laten weten dat hij na de winterstop niet veel meer aan spelen zal toekomen. Er is wel al interesse van Roeselare en Moeskroen.

Vanderhaeghe zat gistermiddag aan tafel met Roeselare. Een overeenkomst is er nog niet, maar dat lijkt nog een kwestie van dagen. Na de vakantie komt Moeskroen aan de beurt.

Vanderhaeghe: “Vercauteren vertelde me dat hij me niet meer zal gebruiken. Klare taal. Ik heb even moeten slikken toen ik dat hoorde.”

Ondanks Vanderhaeghe de laatste tijd weinig aan spelen toekwam, zorgde hij met zijn invalbeurt in de Supercup voor evenwicht op het middenveld. Hij steekt zijn ontgoocheling niet weg. “Biglia onderstreepte onlangs nog hoeveel werk ik van zijn schouders neem. Ik accepteer dat ik niet elke wedstrijd meer speel, maar tegen Zulte Waregem bewees ik dat ik nog mijn steentje kan bijdragen.”

Als hij tegen nieuwjaarsdag niet rond is met een andere club, biedt Vanderhaeghe zich gewoon aan bij Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.