Voorbeschouwing: Anderlecht - Zulte-Waregem

WOENSDAG, 20 DECEMBER 2006, 09:36 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om 20.15 wordt de strijd om de Belgische supercup beslecht tussen kampioen Anderlecht en bekerwinnaar Zulte-Waregem. De wedstrijd is een heruitgave van die van 22 juli, toen de wedstrijd bij de rust gestaakt werd.


Het was een merkwaardige wedstrijd op 22 juli. Het was bijzonder warm, zo warm zelfs dat halfweg de eerste helft een drinkpauze ingelast werd. Niet veel later begon het enorm te regenen. Het duurde niet lang voor het veld van het Constant Vanden Stock-stadion veranderd was in een onbespeelbare akker. De wedstrijd werd na de rust, met 0-0 op het scorebord, niet hervat.

Die wedstrijd was de eerste grote afspraak voor de vele nieuwkomers. Vooral Hassan en Boussoufa leverden een goede prestatie.

Vanavond wordt de wedstrijd herspeeld. Er zijn bijzonder veel blessures aan beide kanten. Boussoufa, Legear, Mbokani, Frutos, Tchité, Mpenza, Pareja, Proto en Vanden Borre zullen (al dan niet vermoedelijk) niet van de partij zijn. Het wordt dus schuiven voor Franky Vercauteren. Bij Zulte ontbreken Meert, D'Haemers, De Brul, Van Nieuwenhuyze, Sergeant en Minne.

Aftrap: 20u15
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion Anderlecht
Scheidsrechter: Serge Gumienny

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Juhasz, De Man, Deschacht, Van Damme, Biglia, Vanderhaeghe, Goor, Hassan, ?, ?
Invallers: Schollen, ...

Geblesseerd: Boussoufa, Legear, Mbokani, Frutos, Tchité, Mpenza, Pareja, Proto en Vanden Borre
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ZULTE-WAREGEM : : :

Mogelijke opstelling: Bossut, Van Steenbrugghe, Leleu, Dindeleux, Buysse, Verschuere, Vandermarliere, D'Haene, Vandendriessche, Datti, Vigil
Invallers:

Geblesseerd: Meert, D'Haemers, De Brul, Van Nieuwenhuyze, Sergeant en Minne
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.