Vercauteren: "Een goede afsluiter"

ZONDAG, 17 DECEMBER 2006, 10:44 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De heenronde werd door Anderlecht met een positieve noot afgesloten, maar trainer Franky Vercauteren beseft dat het geleverde spel op heel veel vlakken voor verbetering vatbaar is. "Maar dit was een goede afsluiter", stelde hij.


"Ik heb het gevoel dat iedereen naar rust snakt. Vandaag speelden we een goede wedstrijd, we wonnen en we leverden spektakel. Nu kan ik met een geruster gemoed op vakantie en hopelijk zijn we zowel fysiek als mentaal weerbaarder tijdens de terugronde", reageerde Vercauteren.

"Het oogde niet altijd fraai, maar er zijn verzachtende omstandigheden. We hebben een volledig nieuwe ploeg, een jonge ploeg ook, we speelden de Champions League en soms missen we nog de nodige maturiteit en ervaring. We hadden enkele ambities vooropgesteld, daarvan is er slechts één in duigen gevallen (de Champions League, nvdr). Er was heel veel druk, en die heb ik vaak ook mee naar huis genomen. En soms was die kritiek terecht, maar soms ook niet...", klonk het bij de trainer van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.