Leiva wil niet bij Anderlecht blijven

WOENSDAG, 13 DECEMBER 2006, 08:16 - Dave
Anderlecht-Online No Image Found

Christian Leiva (29) kan geen basisstek veroveren bij Anderlecht. Na zes maanden geduld, is de emmer van de Argentijn helemaal vol. "Het is uitgesloten dat ik blijf, ik vertrek zeker in januari."


"Ik heb hier een half jaar van mijn tijd verloren", zegt Leiva in LDH. Dat betekent heel wat in de carriére van een speler. Ik ben geen 19 meer hé. En ik heb al 206 matchen in eerste klasse gespeeld. Anderlecht betaalde in de voorbije zomer 800.000€ voor Leiva. Maar die speelde amper tegen AEK Athene, tegen Dessel, 45' bij STVV, 17' in Moeskroen en nog eens 5' bij Cercle Brugge.

Mijn speelstijl bevalt trainer Vercauteren blijkbaar niet. Ik ben de enige transfer die niet speelt, ik wil weg, maar zonder een oorlog te voeren met de club.
Een terugkaar naar Argentinie zie ik niet zitten, want dat zou betekenen dat ik in Europa mislukt ben. Leiva kijkt uit naar een Belgische club. "Ik heb gevoeld dat ik dit niveau aankan."Maar liever geen club uit de kelder van het klassement, al de rest is goed. Mijn salaris? Geld is echt niet belangrijk, anders zou ik drie jaar op de bank van anderlecht kunnen blijven zitten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.