Vakantie welgekomen voor Biglia

DINSDAG, 12 DECEMBER 2006, 11:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door zijn gele kaart tegen Brussels is Lucas Biglia geschorst voor de wedstrijd tegen Bergen van zaterdag. Voor de Argentijnse middenvelder is de winterstop dus al begonnen. "Een vakantie die nodig is, want ik ben doodop."


Na de verwijzing van Vanderhaeghe naar de bank staat Biglia er alleen voor als centrale middenvelder. "Daardoor moet ik alles alleen doen: verdedigen, aanvallen, het spel verleggen. Dat kost kracht en daardoor mis ik soms frisheid. Al hoor je mij niet klagen, ik doet dit voor de ploeg."

Ook het feit dat hij al drie jaar geen vakantie heeft gehad, speelt mee volgens hem. "Vorig jaar speelden we in juni en juli het WK voor -20 jarigen in Nederland en het jaar voordien heb ik ook al geen vakantie kunnen nemen omwille van een blessure." Tijdens de winterstop gaat Biglia de feestdagen samen met Frutos en Pareja doorbrengen in zijn thuisland.

Op de vraag of hij al denkt aan een transfer naar een grotere competitie antwoordt hij terughoudend. "Ik ben hier graag en ik kan nog veel bijleren. Neen, ik wil hier zeker nog een jaar blijven, tenzij er natuurlijk een heel goed bod op het bureau van Van Holsbeeck terecht komt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.