Deschacht hoopt op revanche tegen Brussels

ZATERDAG, 9 DECEMBER 2006, 13:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag moet Anderlecht aan de bak tegen Brussels. Een belangrijke match die gewonnen moet worden om de rust in het Astridpark terug te doen keren na het gelijkspel tegen Beveren en de Europese uitschakeling thuis tegen Athene.


Olivier Deschacht reageert op de kritiek in GvA en legt uit wat het probleem is. "De kritiek op de verdediging is terecht. We hebben echt veel tegengehouden maar de cijfers liegen niet, we krijgen te veel goals binnen. Het ontbreekt ons eigelijk aan goeie communicatie achteraan maar ook het gebrek aan ervaring speelt mee. Ik ben met mijn 25 de oudste vanachter. Je kan moeilijk verwachten dat jonge gasten zoals De Man of Pareja plots leider worden", zei Deschacht.

"Ik communiceer wel, maar ik kan als linksback moeilijk Pareja of Vanden Borre bereiken. Daarnaast is het vetrouwen achterin wel wat zoek. We hebben veel op onze kop gekregen de jongste maanden. Ja, het is niet makkelijk om verdediger van Anderlecht te zijn."

Over zijn huidig niveau zei hij nog dit. "De mensen appreciëren mijn niveau en dat geeft me vleugels. Dat merk je wel aan mij spel, denk ik. Maar ik blijf voorzichtig. Het kan allemaal snel omslaan", besluit Olivier Deschacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.