Vanden Borre: "Zeg niet neen tegen Betis"

DINSDAG, 5 DECEMBER 2006, 10:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De interesse van Betis Sevilla voor Anthony Vande Borre wordt steeds concreter. Zijn manager reist overmorgen naar Spanje om te onderhandelen, de speler zelf zegt intussen niet weigerachtig te staan tegenover een transfer.


"Ik zeg niet op voorhand neen tegen Betis", zo zei Vanden Borre gisteren in Studio 1. "Dat ze aan me denken, wil toch zeggen dat ik ook goeie dingen doe. Normaal zou ik niet weggaan in december, maar dit is geen kleine club." Betis speelde vorig jaar nog in de Champions League tegen Anderlecht,maar staat momenteel slechts zeventiende in de Primera Divisin en is dus dringend op zoek naar versterking. Er werd al twee keer contact opgenomen en dit leidde tot een eerste gesprek tussen beide partijen aanstaande donderdag.

Vanden Borre zei verder in Studio 1 dat hij liefst van al centraal op het middenveld wordt uitgespeeld. Ook vindt hij het vervelend dat zijn fouten in de Belgische competitie hem zo zwaar worden aangerekend, net als de verhalen als zou hij met de verkeerde mensen omgaan.



anderlecht-online forum