Goor: "Laatste kans op kwalificatie"

DINSDAG, 31 OKTOBER 2006, 15:30 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Bart Goor gaf zijn mening over de wedstrijd van morgen tegen AC Milan. "Iedereen moet top zijn om te kunnen stunten. En we moeten vooral veel efficiënter voor doel zijn", klinkt het bij de kapitein van Anderlecht.


"Iedereen had het gevoel dat we meer had kunnen halen na de thuiswedstrijd tegen de Milanezen. Nu zijn we dus gebrand op een revanche. We zitten nog in een groeiperiode en betalen daarvoor leergeld. Maar als we in blok spelen, kunnen we een goed resultaat behalen. Milan wordt alleszins onze laatste kans op de tweede plaats", vertelt Bart Goor.

"Het uitvallen van Frutos is een groot verlies voor ons, omdat hij ons voornaamste aanspeelpunt is. Maar Mémé Tchite kan met zijn snelheid ook iets forceren. Milan zit in een mindere periode, maar dat wil niet zeggen dat we blind zullen aanvallen. Ze hebben een heel ervaren verdediging. We trekken ook lessen uit de wedstrijd tegen Lierse, die een slechte generale repetitie was. Zonder al dat egoïsme had iedere spits gemakkelijk een goaltje gemaakt", aldus Goor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.