Hassan: "Waarom niet winnen van Milan?"

MAANDAG, 30 OKTOBER 2006, 10:41 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Na zijn glansprestatie tegen Lierse wacht voor Ahmed Hassan de belangrijke confrontatie met AC Milan. Ongetwijfeld een harde noot om kraken, maar de technisch onderlegde middenvelder ziet Anderlecht een goed resultaat neerzetten.


"Het wordt natuurlijk een andere wedstrijd dan tegen Lierse. Milan speelde niet zo goed hier, maar dat betekent nog niets. Toch kijk ik de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet. Waarom zouden we niet kunnen winnen van Milan? Ooit ben ik met Besiktas gaan winnen op het veld van Chelsea, met 0-2 dan nog wel. Een stunt zit er misschien wel in", aldus Hassan.

De Egyptenaar lijkt zijn lesje toch geleerd te hebben na zijn snedige uitspraken van enkele weken geleden. "Nee, dat zal me niet meer overkomen", reageerde Hassan. "Ik ben ondergeschikt aan het ploegbelang. En wat er ook gebeurt, ik ben blij om hier in Anderlecht te zijn", besluit Ahmed Hassan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.